Kolme hea asja pasta

Pastaroad on reeglina sellised asjad, mis tehakse sellest, mis kodus leidub, siis, kui fantaasia on otsas ja need ei vaja retsepti. Kui just pole eesmärgiks midagi tõeliselt autentset valmistada. Nii et sisuliselt ainus põhjus, miks see blogisse sai, on fakt, et suutsin selle enne söömist pildi peale saada. Võib-olla tuleb kellelegi kasuks, paneb mingi mõtte liikuma või pakub kiire ja lihtsa kõhutäie. Tegelikult piisab väga hästi juba kahest põhikomponendist, kuid külmkappi revideerides läksid mul kõik jäägid loosi. Pasta päikesekuivatatud tomatite, kitsejuustu ja kalkunisingiga

1 väike sibul

pool purki päikesekuivatatud tomateid

pöidlapikkune jupp kitsejuustu

100 g kalkunifileesinki

1 sl toorjuustu

2-3 tl pestot

värsket basiilikut

soola, pipart

pastat

Pane pasta keema. Haki sibul, prae (oliivi)õlis klaasjaks. Tükelda sink, lisa pannile. Haki päikesekuivatatud tomatid peenemaks, samuti tükelda kitsejuust. Kui sink on veidi praadinud, lisa ka tomatid. Prae, kuni hakkavad veidi lagunema.

Kurna pasta, kuid jäta alles u pool klaasi keeduvett. Vala pasta pannile kastme hulka ja sega läbi. Lahusta kastmest ja keeduveest tekkinud vedelikus toorjuust, maitsesta pesto ning soola-pipraga. Viimaks lisa kitsejuust ning hakitud värske basiilik, sega läbi. Lase enne serveerimist paar minutit tõmmata.